Ny kværn med nostalgi

Peugeots nye kværn Isen er moderne design med traditionel teknik, der nemt og hurtigt kværner enten salt eller peber på traditionel vis.

Moderne og traditionel på samme tid. Peugeots nye Isen-kværn har et ergonomisk design i smukt bøgetræ med et blankt metalhåndtag, der gør den til en elegant tilføjelse til køkken og bord. En peber- eller saltkværn, der helt sikkert vil blive lagt mærke til. Og med en livslang garanti på kværnmekanismen er du garanteret friskkværnet peber eller salt resten af livet.   

Kværn med nostalgi  

Peugeots nye kværne til salt og peber fås i mat sort træ eller varmt bøgetræ. Hver især komplementerer de det skinnende metal på smukkeste vis. Når du kværner med Isen, genkaldes en bevægelse fra en svunden tid, hvor alle Peugeots kværne og møller blev betjent med håndtag eller sving. Som alle kværne fra Peugeot bliver Isen fremstillet i Frankrig af træ fra bæredygtige franske skove.

Isen har Peugeots unikke kværnværk af høj kvalitet, styrke og holdbarhed. Kværnværket er skabt specielt til salt eller peber, og malingsgraden justeres nemt med topskruen. Jo strammere den er, jo mere fint salt eller peber får du.    

Peugeots første kværn

Historien om Peugeot begynder i 1810, hvor de to brødre, Jean Pierre og Jean Frédéric med efternavnet Peugeot, besluttede at omdanne familiens gamle kornmølle til stålværk. Det skete i den franske by Quingey, hvor fabrikken stadig ligger, og hvor alle produkter produceres. 

I 1840 kom Peugeots første kværn på markedet – kaffemøllen ”Model R”, skabt i træ, metal og håndsving i mere end 10 forskellige størrelser. Senere fulgte flere købmandsmøller til at kværne større mængder kaffe, sukker, havre m.m.

Det er også på denne tid, at Peugeots berømte logo for første gang ser dagens lys: Løven symboliserer den fantastiske kvalitet, styrke og holdbarhed, som Peugeots produkter er skabt med. 

  • Isen peberkværn 18 cm i natur/mat sort 499,95 kr.
  • Isen saltkværn 18 cm i natur/mat sort 499,95 kr.

Se mere samt forhandlerliste på tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023