Nyttige krukker

STORE-IT opbevaringsglas af Søren Refsgaard.

21.10.2020

Sponseret

RIG-TIG

RIG-TIGs nye, funktionelle opbevaringsglas STORE-IT, designet af Søren Refsgaard, er velegnede til opbevaring af tørvarer som pasta, mel eller gryn. Lad dem stå fremme på køkkenbordet eller på køkkenhylden som et dekorativt element, eller brug dem i skuffer og skabe.

De lufttætte opbevaringsglas fås i tre størrelser; 0,5, 1 og 1,5 liter, og kommer alle med en terrakottafarvet silikonering, som en hyldest til traditionelle sylteglas, hvilket tilfører en ekstra dimension til det minimalistiske og stringente formsprog.

Det enkle og smukke design, gør sig også godt som vase med en smuk buket blomster fra haven eller som opbevaring af COOK-IT køkkenredskaberne, der ligeledes er designet af Søren Refsgaard. STORE-IT kan desuden bruges på kontoret til opbevaring af diverse kontor- og hobbyartikler, såsom sytråd, perler, papirklips, farveprøver mm.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023