Perfekt karaffel til køleskabet fra RIG-TIG

COOL-IT er den perfekte kombination af design og funktionalitet; Karaflen passer perfekt på hylden i køleskabsdøren og den smarte åbne-lukke-funktion kan håndteres med et enkelt tryk med tommelfingeren

10.09.2019

Sponseret

RIG-TIG

Den populære COOL-IT er en stilren og funktionel glaskaraffel designet af canadiske Francis Cayouette for RIG-TIG. Med COOL-IT karaflen har du altid noget koldt og lækkert klar til servering, hvad enten det er vand, juice eller frisklavet saft. 

Pift eventuelt almindelig vand op med isterninger og agurkestænger, ingefær, lime eller mynte – eller find din helt egen favoritsmag. Så har du en indbydende og velsmagende forfriskning klar til gæsterne i den smukke, klare glaskaraffel.

COOL-IT er den perfekte kombination af design og funktionalitet; Karaflen passer perfekt på hylden i køleskabsdøren og den smarte åbne-lukke-funktion kan håndteres med et enkelt tryk med tommelfingeren: Vip blot kuglen nedad, og skænk op, og vip kuglen op igen for at lukke karaflen til, så hverken skidt eller uønskede insekter falder ned i flasken.

COOL-IT kommer dette efterår i to nye farver, dusty green og sort, som vil være på hylderne fra september. Dermed findes COOL-IT karaflen nu med låg i fem fine farver: Blå, grå, terrakotta, dusty green og sort.

PRODUKTINFO
Designer: Francis Cayouette
Materiale: Glas og gummi
Mål: Ø 9,6 x 31 cm / Volume 1,5 l
Farve: Dusty green, sort (samt grå, blå og terrakotta)
Vejl. udsalgspris: DKK 189,95

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023