PYTT Living præsenterer nyheder på Tendence Messen i Frankfurt

Hvert år ender millioner af plastflasker i naturen, og det ødelægger vores miljø.

PYTT’s nye tekstil tager fat i klodens plastikproblem og er produceret af gamle plastikflasker. PYTT´s sortiment rummer i forvejen tekstiler produceret af genbrugsbomuld, som er brandet under ”REloved By PYTT ” REuse – REduce – REcycle”. PYTT tager nu skridtet videre og mere vil snart komme til.

Nye farver og nyt tekstil til eksisterende produkter.

De lydregulerende Akustikplader, de skønne Align puder og de funktionelle SitDown hynder kommer nu i en polyester udgave, som er produceret ved genanvendelse af gamle plastikflasker. REPREVE® tekstil fra Camira® kommer i fem forskellige farver, Vetiver Green, Majolica Blue, Steel Grey, Madder Brown og Dark Shadow. Vores nye Align pude i REPREVE® er yderligere fyldt med fiberkugler i polyester, som ligeledes er produceret af genbrugsplast der er indsamlet fra det store åbne hav.

Akustikpladerne, som indeholder lydabsorberende skum, fås i firkantede og sekskantede former, og kan derudover variere i tykkelsen – en lille, sjov detalje, som også giver mulighed for at lege med skyggefunktioner på væggen. Der kan kombineres med farver og former, samtidig med at placeringen af pladerne både kan ske lodret, vandret og diagonalt for at skabe et levende og grafisk udtryk på væggen. Der kan også vælges plader i samme farve, som mere anonymt kan integrere sig i boligindretningen.

Hos PYTT Living tager vi ansvar for vores miljø, derfor har vi hele tiden fokus på, at få flere bæredygtige produkter ind i vores sortiment. Ydermere producerer vi alt i Europa, hvor der tages godt af vores medarbejdere hos vores leverandører, og ikke mindst en besparelse for vores samlede miljøregnskab med mindre transport.

Ressourceforbrug:
Acoustic 4 & Acoustic 6: Ca. 2,25 stk. ½ liters plastikflasker
Acoustic 4 XL: Ca. 4,5 stk. ½ liters plastikflasker
Acoustic 4 Mega XL: Ca. 9 stk. ½ liters plastikflasker
SitDown hynde: Ca. 2,5 stk. ½ liters plastikflasker
Align pude: Ca. 7 stk. ½ liters plastikflasker

Lancering:
Produkterne er i øjeblikket under produktion, og vil være at opleve på Tendence messen i Frankfurt fra d. 30. juni til d. 3 juli 2018. De forhandles i butikkerne, og online fra august 2018.

For yderligere information:
Direktør Jan Nielsen, PYTT Living, T: 88341212 / M: 28744542 / E: jn@pytt-living.com / W www.pytt-living.com
Se www.repreve.com for mere information.

26.06.2018PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living præsenterer nyheder på Tendence Messen i Frankfurt

12.01.2018PYTT Living ApS

Sponseret

Soft Storage

13.11.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Smørbløde nyheder hos PYTT Living

11.10.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT går GRØNT

24.08.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Spændende samarbejde for PYTT Living

21.03.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023