Soft Storage

Pytt Living - En dekorativ opbevaringsløsning, som komplimenterer et skandinavisk hjem..

Soft Storage er en ny opbevaringsløsning fra Pytt Living. Soft Storage serien gør det nemt, at organisere både små og store ting på en stilistisk måde. Brug Mini Couple på børneværelset til tegne redskaber, eller på badeværelset til smykker. Den høje udgave er udstyret med en ring, så den kan bruges til ophæng. Sættet indeholder 2 stk. Soft Storage Medium kan både bruges til ophæng af planter, men også til køkkenredskaber, eller opbevaring af småting, som man gerne vil have ved hånden. Soft Storage Large er derimod til større opbevaring. Denne løsning kan bruges i kombination med Hook It, og kan meget vel fungere til opbevaring af huer og handsker. 

REloved By Pytt..

Den grønne tankegang, som blev sparket igang med REloved kampagnen er også gennemført i de nye Soft Storage produkter. Produkterne er udviklet af samme materiale, som det meste af sortimentet hos Pytt Living. Produkterne kan kombineres på kryds af størrelser og farver, som man ønsker, og henvender sig i stor grad til skandinaviske hjem.

26.06.2018PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living præsenterer nyheder på Tendence Messen i Frankfurt

12.01.2018PYTT Living ApS

Sponseret

Soft Storage

13.11.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Smørbløde nyheder hos PYTT Living

11.10.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT går GRØNT

24.08.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Spændende samarbejde for PYTT Living

21.03.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023