PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Ambassadører er vigtige i enhver kommunikationsstrategi, og forbrugerne vægter anbefalinger fra bloggere og andre influenter højt. Derfor har PYTT Living udviklet et særligt setup for et samarbejde med 15-20 danske, norske og svenske interiørbloggere, som ser ud til at ramme plet.

Den skønne Floor Pillow og den gule WHY pillow fra PYTT Living udgør tilsammen det perfekte sted et hvil på stuegulvet hos Carina fra Instagram-profilen ”mrscarlissa”, som er en del af samarbejdet med PYTT Living (Foto: Instagram, #mypyttstyle).

Under hasttagget #mypyttstyle har det danske interiørbrand PYTT Living, i samarbejde med en række danske, norske og svenske interiørbloggere, skabt et univers, hvor brandets mange produkter styles og fortolkes ind i Instagram-profilernes personlige inspirationsuniverser. 

Her kan du blandt andet se, hvordan Carina fra Instagram-profilen ”mrscarlissa” styler den store Floor Pillow fra PYTT Living, og hvordan farverige WHY-puder pryder sofaen hos Henriette fra bloggen ”Blogger on Heels”.  Også udenlandske bloggere er hoppet med på samarbejdet, hvor du blandt andet kan få inspiration hos den norske blogger Camilla Athena, som har indrettet et cool børneværelse med designs fra PYTT Living.

??PYTT i personlige rammer

“Med #mypyttstyle har vi sammen med bloggerne skabt et univers på Instagram, hvor vores produkter fra PYTT Living sættes ind i personlige rammer og giver en inspiration og en nærhed, som vi har svært ved selv at skabe,” fortæller Jan Nielsen, direktør i PYTT Living om ideen.??Samarbejdet er skruet sammen på en måde, så bloggerne også får noget ud af det - nemlig en bonus, hvis blogindlægget sælger produkter og samler likes.

”Med dette setup har vi skabt en win-win situation, som begge parter har glæde af,” siger Jan Nielsen, der kan tælle ca. 170 opslag og 370.000 likes som resultatet af de første tre måneders samarbejde. En eksponering af PYTT-brandet, som direktøren er meget tilfreds med. Men vigtigst af alt – det formidler inspiration i tråd med designfilosofien bag det skandinaviske interiørbrand:

”PYTT Living dyrker passionen for den lette, nordiske livsstil og designtradition, men elsker at gøre tingene lidt anderledes. Med dette inspirationsunivers underbygges vores designfilosofi, som går ud på at skabe designs til den skandinaviske bolig, der kan styles, personliggøres og bruges efter behov,” afslutter Jan Nielsen.?

26.06.2018PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living præsenterer nyheder på Tendence Messen i Frankfurt

12.01.2018PYTT Living ApS

Sponseret

Soft Storage

13.11.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Smørbløde nyheder hos PYTT Living

11.10.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT går GRØNT

24.08.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Spændende samarbejde for PYTT Living

21.03.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023