Spændende samarbejde for PYTT Living

”Det bliver nogle spændende messer, og en meget nytænkende måde at præsentere et interiør brand på"

Efter flere sammentræf på forskellige messer har PYTT Living fået lov at levere puder, hynder og Pouffer til Teministeriet, og det har nu resulteret nu i et samarbejde. PYTT var præsenteret på Teministeriets messestand på Formland i den forgangende uge. Ligeledes vil Teministeriet udstille på Formex og Oslog Design Fair, og her vil PYTT også være repræsenteret i de kommende uger.

Det vil være muligt at træffe PYTT´s Direktør på messerne i Sverige og Norge.
”Det bliver nogle spændende messer, og en meget nytænkende måde at præsentere et interiør brand på. Jeg glæder mig til at drikke en masse god te, og få nogle gode snakke med butikker, presse, bloggere og ikke mindst nye samarbejds partnere” Siger Jan Nielsen, Direktør for PYTT Living.  

Nytænkning i lækker indpakning

Teministeriet har, som navnet antyder, specialiseret sig i te, af alle slags, Og sammenfaldet med PYTT, kommer fra kærligheden og glæden til Design. På Formex og Oslo Design Fair går samarbejdet ud på, at begge brands bliver kombineret, og giver en fin synergi iform af en sammenfletning af begge brands på én messestand. Teministeriet serverer te på standen, og PYTT’s produkter er repræsenteret på de mange siddeflader på standen. PYTT leverer desuden forklæder og viskestykker til arrangementerne.

Skulle du have planer om at stikke hovedet forbi messerne, så er du meget velkommen til en kop te og en snak om produkterne.

26.06.2018PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living præsenterer nyheder på Tendence Messen i Frankfurt

12.01.2018PYTT Living ApS

Sponseret

Soft Storage

13.11.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Smørbløde nyheder hos PYTT Living

11.10.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT går GRØNT

24.08.2017PYTT Living ApS

Sponseret

Spændende samarbejde for PYTT Living

21.03.2017PYTT Living ApS

Sponseret

PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023