RIG-TIG lancerer ny Mumi-kollektion

Til maj lancerer RIG-TIG sin første kollektion med Mumitroldene, den verdensberømte familie af eventyrlystne trolde der bor i Mumidalen med deres venner.

Ny RIG-TIG x Mumi kollektion.

21.04.2020

Sponseret

RIG-TIG

Til maj lancerer RIG-TIG sin første kollektion med Mumitroldene.

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne, der handler om en familie af eventyrlystne trolde, der bor i Mumidalen med deres venner. Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog.

”Der er et virkeligt godt match mellem RIG-TIG brandet og Mumitroldenes hyggelige verden og værdier, så det var et oplagt valg,” siger Michael Ring, administrerende direktør. Han fortsætter: ”Mumitroldene appellerer til både unge og gamle, og med nye bøger og tegnefilm er det et spændende tidspunkt at indgå i dette samarbejde.”

Kollektionen inkluderer en drikkeflaske, et to-go krus og en termokande med illustrationer fra Mumitroldenes verden. ”Med produkter, der er miljøvenlige og lette at tage med sig, passer sortimentet utroligt godt med Mumitroldenes værdier og interesser. De er eventyrlystne af natur, udforsker deres omgivelser og har stor respekt for naturen,” siger Michael Ring.

Mumi DRINK-IT drikkeflasken hjælper dig med at opretholde væskebalancen, når du er ude på eventyr. Den genanvendelige flaske kan indeholde 0,75 l, hvilket gør den ideel til ture med familien, hvor den kan bruges til vand eller andre kolde drikkevarer som f.eks. hjemmelavet limonade eller saft, på cykelturen, eller når du er i skole eller på arbejde. Med Mumi DRINK-IT vandflasken undgår du spontane køb af plastikflasker og bidrager således positivt til miljøet.

Med Mumi BRING-IT får du et flot og praktisk to-go krus, der holder din kaffe, te eller kakao varm, når du er på farten. BRING-IT er lavet af dobbeltvægget plast, hvilket sikrer en god termoeffekt. Låget har en praktisk klikknap, der kan betjenes med en hånd. Bare klik på låget, så kan du drikke hele vejen rundt, ligesom med et almindeligt krus. Klik igen, så lukkes kruset. Med det genanvendelige to-go krus behøver du ikke længere at købe engangskrus til din takeaway-kaffe.

For Ulrik Nordentoft, designeren bag Mumi HOTTIE termokanden, var målet at skabe den optimale hverdagskande med en moderne fortolkning af funktionelt retro-design. Filosofien bag designet har derfor været ”enkle linjer”, hvor der er blevet lagt vægt på en naturlig, ukompliceret overgang fra kande til tud. HOTTIE sikrer at væsken holdes varm i lang tid på grund glasindsatsen, så du kan nyde din varme te eller kaffe i køkkenet, stuen, haven eller tage den med på picnic til stranden. HOTTIE termokanden er et helt nyt produkt i RIG-TIG sortimentet.

På de tre produkter, der fås i forskellige farver, findes både de mere kendte figurer som Mumitrolden, Mumifar, Mumimor, Lille My, Mymlen, Snorkfrøkenen og Mumrikken samt Snif, Filifjonken, Tofslen og Vifslen.

I overensstemmelse med RIG-TIG mærkets værdier, har designprocessen allerede sikret, at hvert materiale kan skilles fra et andet og derved genanvendes for at blive en del af en ny produktlivscyklus efter endt levetid. Dette er en del af RIG-TIGs fokus på ”cirkulær økonomi”.

Den nye RIG-TIG x Mumi kollektion kommer i butikkerne fra midt maj 2020.

PRODUKTINFORMATION

DRINK-IT drikkeflaske – Moomin
Design: Francis Cayouette
Materiale: Plast/Tritan®
Farve: Dusty green, yellow
Dimensioner: Ø 7,8 x 24,5 cm // Volume: 0,75 l
Vejl. udsalgspris: DKK 99,95

BRING-IT to go cup – Moomin
Design: RIG-TIG
Materiale: Plast, silikone
Farve: Dusty green, sand
Dimensioner: Ø 8,5 x 16,5 cm // Volume: 0,34 l
Vejl. udsalgspris: DKK 149,95

HOTTIE termokande – Moomin
Design: Ulrik Nordentoft
Materiale: Plast, glasindsats
Farve: Light blue + sand, sand + dusty green
Dimensioner: 20 x 17 x 20 cm // Volume: 1 l
Vejl. udsalgspris: DKK 349,95

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023