Rustik nyhed på middagsbordet

Skab en unik borddækning med Pillivuyts serie Boulogne i en levende og organisk brun nuance.

Pillivuyts nye tallerkener og skål i den elegante og spændende Boulogne-serie er som skabt til at blive kombineret med andet porcelæn, da det skaber et helt personligt udtryk. Boulogne bringer naturens gang ind på middagsbordet og skaber en rustik kontrast til det enkle, hvide porcelæn. Brun Boulogne har en glasur, der giver hver enkelt del en helt unik finish.

Forårets nye rustikke dele fra Pillivuyt Boulogne skaber ro og inspiration og består af to flade tallerkener på 21 og 26 cm, en dyb pasta- og salattallerken på 23 cm samt en fin skål på 15 cm.      

Boulogne-skovens egetræer som inspiration

Pillivuyt Boulogne er inspireret af Boulogne-skoven, der ligger i den vestlige del af Paris. De organiske former og den elegante reliefdekoration er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der er som en oase i storbyen og et yndet udflugtsmål for pariserne. Pillivuyt har ladet sig inspirere af den smukke natur og de dekorative årringe der dannes i skovens mange egetræer, og serien indbyder med sin franske elegance og de organiske former til smukke anretninger og serveringer.

Stærkt i ovnen, smukt på bordet

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag. Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

  • Fransk kvalitet
  • Ovnfast
  • Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Boulogne tallerkener fra 179,95 kr. Boulogne skål 60 cl, 15 cm 219,95 kr.

Se vejledende priser og forhandlerliste på tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023