Sommeren 2022 byder på en specialudgave af Heimtextil

Parallelt med messerne Techtexil og Texprocess vil Heimtextil finde sted som en sommerspecial til juni i år. Beslutningen hviler på en branche, der længes efter at kunne mødes og med sammenlægningen med de to andre messer vil såvel udstillere som indkøbere få en unik messeoplevelse baseret på synergi.

Foto: Heimtextil..

Design- og interiørbranchens mange messer står lige nu midt i stribevis af aflysninger og udskydelser. Messerne er branchernes brændpunkter, hvor udstillere og besøgende kan handle og netværke. 

Det anerkender arrangørerne bag tekstilmessen Heimtextil også, og derfor vælger de at lancere messen i en specialudgave, der vil forløbe fra 21.-24 juni i år.

“Det er skønt at se og mærke, hvor stor tiltro vores udstillere har i os som messe – selv efter mere end to med coronapandemien. Vi har lyttet til dem og mere end nogensinde har de brug for det personlige møde og fysisk networkning som messen tilbyder”, siger Olaf Schmidt, vicepræsident hos Textiles & Textile Technologies.

Heimtextil kommer til at forløbe parallelt med messerne Tectextil og Texprocess – en beslutning, der ikke er tilfældig.

“Heimtextils nærhed til Techtextil og Texprocess skal give indkøberne nye, spændende perspektiver på branchens innovative tekstilteknologier og forarbejdningsteknologier. Derudover kan de få et indblik i langt størstedelen af tekstfilens forsyningskæde - lige fra fiber og garn til produktion og det færdige produkt.  Den synergi, som de tre messer skaber, skal derfor gerne tiltrække endnu flere nationale og internationale indkøbere”, siger Olaf Schmidt.

Den samtidige tilstedeværelse af både detailhandlere, interiørdesignere, tekstilingeniører, arkitekter, materialeeksperter inden for R&D samt maskine- og teknologispecialister kan også give de besøgende en unik mulighed for at opbygge et netværk på helt nye forretningsområder.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023