spoga+gafa udskydes til august

Grundet den fortsatte usikkerhed omkring COVID-19, har Koelnmesse besluttet at flytte årets spoga+gafa til den 8.-10. august. Samtidig arbejder arrangøren på digitale formater, der kan komplementere messen.

PR-foto..

“På trods af, at størstedelen af udstillerne og øvrige samarbejdspartnere var optimistiske, var der, i lyset af pandemiens udvikling, intet andet valg end at udskyde den internationale havemesse fra sen maj/tidlig juni til august. Beslutningen er truffet i samarbejde med større industriaktører og en større undersøgelse, som blev foretaget tilbage i februar blandt besøgende og udstillere”, lyder det fra Koelnmesse i en pressemeddelelse.

Som del af Koelnmessens seneste digitaliseringsstrategi vil spoga+gafa for første gang blive holdt i hybridformat. De fysiske produktpræsentationer og netværksformaterne vil således blive suppleret af nye, digitale koncepter, der skal favne et bredere og internationalt publikum.

Allerede nu melder Capi Europe og Esschert Design, Fiskars, G.Wurm, Tel International, Hartman, Müsing, Old Com samt andre BBQ-virksomheder sig som udstillere til messen i august. Udstillere kan imidlertid melde afbud, hvis det sker inden den 24. marts 2021.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023