Stort engagement i Ønska-kæden

I løbet af marts måned havde Wish både sit årlige møde, som denne gang blev afholdt i Milano, og sin ønskaskole i Kosta!

Ønska-forhandlerne og bestyrelsen tog sammen af sted for at besøge nogle af kædens leverandører, og i år var Milano og leverandørerne Sambonet og Ballarini målet for turen. 

”Ønskekæden fik lov til at besøge fabrikkerne og lære leverandørerne lidt nærmere at kende. Det gavner både de handlende, da de lærer produkterne ordentligt at kende, og leverandøren, der møder de handlende og viser, hvordan de arbejder. Det var givende dage og dejligt at få lidt forårsfølelse”, lyder det fra Ønska 

Ønskaskolen holdes to gange årligt og er obligatorisk for alle fastansatte. Denne gang var ønskaskolen på Orrefors Kosta Boda i Kosta. Inviterede leverandører var Sundqvist, Eva Solo og Hamonoya. 

Deltagerne modtager træning direkte fra leverandørerne og får også chancen for at se og føle nyheder og kommende kampagnevarer. I år fik deltagerne også en rundvisning i Glashyttan for at se produktionen af glas. 

Wish School er meget værdsat, og ikke kun på grund af uddannelsen. Man lærer både leverandørerne og kollegerne fra andre butikker at kende. 

Ønska er en kæde bestående af privatejede butikker, fra Boden i nord til Ystad i syd. Alle butikker er individuelt ejede, men har en klar profil, hvor man prioriterer god service og kyndigt personale højt. Fokus er på, at kunden får en personlig og fantastisk shoppingoplevelse, uanset hvor i landet de bor! 

-PF

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023