Til små personlige anretninger

TAPAS-sættet med træbræt og tre små skåle er designet af franske Pierre Foulonneau. Han foreslår selv at bruge TAPAS til serveringer af alle slags sydlandske tapas, anti-pasti og fx oliven og pølse til aperitiffen.

23.02.2021

Sponseret

RIG-TIG

I Skandinavien kan vi tilføje anvendel- sesmuligheder som små salte snacks, slik – både den sunde og – den mindre sunde version, morgenbrød med syltetøj og smør og fx personlig servering af mexicanske tacos eller andre småretter. Det hele ser fint og appetitligt ud i de naturlige afstemte farver på keramikskålene. Velbekomme.

Den succesfulde og originale brødkasse og smørboks fra RIG-TIG lanceres nu i en ny flot farve: Light grey. En let lys farve, der klæder køkkener både i mørke træsorter og friske pasteller.

De to produkter, der går under navnet BOX-IT, er udviklet af den tyske designduo Jehs & Laub, som har udviklet flere produkter for både RIG-TIG og Stelton.

Den smarte og stilfulde brødkasse passer ind i de fleste køkkener og hjælper med at holde dit brød og bagværk frisk i længere tid. Brødkassen er lavet af melamin og låget af solidt, bæredygtigt bambustræ kan også bruges som et skærebræt. Med BOX-IT brødkassen får man altså to produkter i ét.

BOX-IT smørboks pynter på ethvert morgenbord og gør serveringen lidt mere interessant. Brug BOX-IT smørboks til dit favorit-smør eller smørbare blandingsprodukt - den passer til de forskellige størrelser. Når morgenmaden er slut sættes smørboksen tilbage i køleskabet, og så er den klar til at sikre en flot servering igen i morgen.

Og skal der også juice på morgenbordet, kan den smukke COOL-IT glaskaraffel med det smarte vippelåg, designet af Francis Cayouette, nu også findes i samme farve.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023