Vistaprint opkøber design-gigant

Vistaprint annoncerer, at de opkøber 99Designs, der er en global platform for grafiske freelance-designere. Med opkøbet skal danske grafiske designere få mulighed for at samarbejde med virksomheder fra hele verden.

Vistaprint går sammen med 99designs, en global kreativ platform, der gør det let for designere og kunder at arbejde sammen om at skabe designs. 99designs er blevet opkøbt af Vistaprints moderselskab Cimpress og vil både fungere som en del af Vistaprint og som et selvstændigt brand.

"Drivkraften bag Vistaprints opkøb af 99designs er vores passion for at hjælpe små virksomheder", udtaler Robert Keane, grundlægger og administrerende direktør for Cimpress og Vistaprint

"Vi ved, hvor vigtigt et godt design er for iværksættere. 99designs og Vistaprint har fælles værdier og visioner om at være en betroet partner for virksomhedsejere, hvilket skaber grundlaget for noget større og mere værdifuldt, end nogen af vores teams kunne skabe på egen hånd”, fortsætter han.

Kombinationen af 99designs' netværk af freelance-designere og Vistaprints kunder vil skabe en global platform, der skal gøre det let for små virksomheder at få adgang til professionelle designtjenester og marketingprodukter på ét sted.

- HCL

Relateret indhold

28.02.2024Designbase.dk

Nyt Henning Koppel-inspireret stel

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023