2-i-1 design i ny farve

Foretrækker du neutrale toner i køkkenet, er der godt nyt til dig. De originale silikonegrydelapper og populære skærebrætter fra RIG-TIG kommer nemlig nu i en ny farve.

CHOP-IT skærebrætsæt og HOLD-ON grydelapper.

15.08.2019

Sponseret

RIG-TIG

Foretrækker du neutrale toner i køkkenet, er der godt nyt til dig. De originale silikonegrydelapper og populære skærebrætter fra RIG-TIG kommer nemlig nu i en ny farve.

HOLD-ON er moderne grydelapper og bordskånere i ét. Bag designet med det smukke origamimønster står Søren Refsgaard, der igennem flere år har udviklet en række innovative og funktionelle produkter for RIG-TIG. HOLD-ON er lavet i silikone, der er mere varmeisolerende end konventionelle grydelapper af stof og tåler op til 230 °C varme. Den unikke struktur i materialet gør grydelapperne ekstra bøjelige og sikrer et utroligt godt greb om både gryder og bradepander. HOLD-ON kan desuden også bruges som smarte bordskånere under varme retter og skulle de blive beskidte, får de blot en tur i opvaskebaljen eller opvaskemaskinen.

HOLD-ON sælges i sæt af 2 stk. og findes, udover den nye sorte version, allerede i flere flotte farver som dusty green, misty rose pg dark blue.

CHOP-IT skærebrætsæt, designet af Jens Fager, kommer nu i en ny farvekombination med et sort, et hvidt og et gråt skærebræt. De tre farver gør det  et at holde forskellige typer madvarer adskilt på hver sit bræt, og de neutrale nuancer sikrer, at de passer ind i hvert et køkken.

Skærebrætterne står i en praktisk og stilfuld holder, der optager et minimum af plads på køkkenbordet og forhindrer brætterne i at kure og falde ud på køkkenbordet. Den smarte holder er desuden også er designet til brug som bakke til opsamling af f.eks. de snittede grøntsager eller det afskårne affald.

Med HOLD-ON og CHOP-IT får du altså flere funktioner i ét design og de nye udgaver vil kunne findes på hylderne fra september.

PRODUKTINFO: CHOP-IT

Designer: Jens Fager

Materiale: Plast (PP og ABS)

Mål: 4,5 x 23,5 x 32,5 cm

Farve: Hvid, grå, sort

Vejl. pris: DKK 399,95

PRODUKTINFO: HOLD-ON

Designer: Søren Refsgaard

Materiale: Silikone

Mål: 0,5 X 20,5 X 0,8 cm

Farve: Sort

Vejl. pris: sæt af 2 DKK 149,95

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023