Det er en kunst at mestre brød

Bagning er blevet populært som aldrig før, og særligt brødet har fået et kæmpe comeback. Og, hvor der er godt brød, er der selvfølgelig bageartikler af høj kvalitet.

Brød kan komme i et talrige former og størrelser. Med Blomsterbergs serie af lækre og funktionelle bageforme i let stål med non-stick-belægning, kan både inkarnerede hjemmebagere og glade nybegyndere opnå et flottere og skarpere bageresultat

Og når brødet er færdigt, skal det selvfølgelig opbevares under optimale forhold. Den smarte og stilfulde Box-it brødkasse fra RIG-TIG passer ind i de fleste køkkener og hjælper med at holde bagværket frisk i længere tid.

Brødkassen er fremstillet af melamin og låget af solidt, bæredygtigt bambustræ kan endda bruges som et skærebræt. 

Designvirksomhedens brødrister fra Foodie-serien er også ideel den bageglades køkken. Brødristeren kan indstilles på syv forskellige trin, så brødet ristes, præcis som man ønsker. Brødristeren slukker automatisk og har desuden en udtagelig krummebakke, der kan komme i opvaskemaskinen. Dens smukke 50’er inspirerede formsprog inkluderer afrundede former og matte overflader, der tilsammen giver et behageligt greb og et harmonisk udtryk.

Enhver ved, at brødet kun smager bedre, hvis det bliver serveret i smukke anretninger. 

Her er Ro Collections håndlavede keramikprodukter ideelle, der fusionerer japansk æstetik med dansk funktionalitet, hvilket har resulteret i en række skulpturelle produkter, hvor lyst og mørkt står i kontrast til hinanden.

Det klassiske stel har et ekstra tvist med sit trekantede formsprog, som giver stellet et eksklusivt og individuelt udtryk.

Gør klar til at tage brød og kaffe med ud i forårssolen på terrassen eller altanen med Steltons Amphora kander, der holder eftermiddagsteen og kaffen varm til en fortjent bagepause. 

De to termokander er opkaldt efter de oldgræske lerkrukker, som blev brugt til at opbevare og transportere olie og vin i. Den danske designer Sebastian Holmbäck har ladet sig inspirere af amforaens runde krop og markante skuldre i sit design, der samtidig trækker linjer langt ind i fremtiden.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

12.02.2024Designbase.dk

Södahls fire nye akrylduge varsler forår

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023