Det er en kunst at mestre brød

Bagning er blevet populært som aldrig før, og særligt brødet har fået et kæmpe comeback. Og, hvor der er godt brød, er der selvfølgelig bageartikler af høj kvalitet.

Brød kan komme i et talrige former og størrelser. Med Blomsterbergs serie af lækre og funktionelle bageforme i let stål med non-stick-belægning, kan både inkarnerede hjemmebagere og glade nybegyndere opnå et flottere og skarpere bageresultat

Og når brødet er færdigt, skal det selvfølgelig opbevares under optimale forhold. Den smarte og stilfulde Box-it brødkasse fra RIG-TIG passer ind i de fleste køkkener og hjælper med at holde bagværket frisk i længere tid.

Brødkassen er fremstillet af melamin og låget af solidt, bæredygtigt bambustræ kan endda bruges som et skærebræt. 

Designvirksomhedens brødrister fra Foodie-serien er også ideel den bageglades køkken. Brødristeren kan indstilles på syv forskellige trin, så brødet ristes, præcis som man ønsker. Brødristeren slukker automatisk og har desuden en udtagelig krummebakke, der kan komme i opvaskemaskinen. Dens smukke 50’er inspirerede formsprog inkluderer afrundede former og matte overflader, der tilsammen giver et behageligt greb og et harmonisk udtryk.

Enhver ved, at brødet kun smager bedre, hvis det bliver serveret i smukke anretninger. 

Her er Ro Collections håndlavede keramikprodukter ideelle, der fusionerer japansk æstetik med dansk funktionalitet, hvilket har resulteret i en række skulpturelle produkter, hvor lyst og mørkt står i kontrast til hinanden.

Det klassiske stel har et ekstra tvist med sit trekantede formsprog, som giver stellet et eksklusivt og individuelt udtryk.

Gør klar til at tage brød og kaffe med ud i forårssolen på terrassen eller altanen med Steltons Amphora kander, der holder eftermiddagsteen og kaffen varm til en fortjent bagepause. 

De to termokander er opkaldt efter de oldgræske lerkrukker, som blev brugt til at opbevare og transportere olie og vin i. Den danske designer Sebastian Holmbäck har ladet sig inspirere af amforaens runde krop og markante skuldre i sit design, der samtidig trækker linjer langt ind i fremtiden.

- HCL

Relateret indhold

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

29.04.2024Designbase.dk

Det smukt dækkede bord

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porcelæn er essentielt

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er "at gøre sig umage" en dyd - også når du dækker bord

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk udtryk

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddækning bliver til små kunstværker med Dottir Nordic Design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023