Salatglæde

Med salatbestikket TOSS-IT og SHAKE-IT dressingshaker fra RIG-TIG er enhver salat klædt godt på til servering, så madoplevelsen ikke kun bliver en fryd for maven, men også en fryd for øjet.

11.03.2020

Sponseret

RIG-TIG

Med salatbestikket TOSS-IT og SHAKE-IT dressing shaker fra RIG-TIG er enhver salat klædt godt på til servering, så madoplevelsen ikke kun bliver en fryd for maven, men også en fryd for øjet.

TOSS-IT salatbestikket er lavet af formspændt, FSC certificeret bøgetræ, så du kan være sikker på, at produktet kommer fra ansvarligt skovbrug. Udformningen giver TOSS-IT et elegant nordisk udtryk og et godt greb, der gør det let at bruge til sommerens salater eller diverse pastaretter.

Hvad enten du foretrækker sødt eller surt, stærk og krydret, italiensk eller thai, står SHAKE-IT klar til at hjælpe dig med at lave din helt egen, velsmagende, signaturdressing uden uønskede tilsætningsstoffer. Hak blot de ønskede krydderurter, hæld dem op i shakeren og tilfør olie, honning eller sennep. Skru låget fast og ryst godt til dressingen har opnået den ønskede konsistens.

Med det opdaterede stilfulde design, pynter SHAKE-IT på bordet, så snart dressingen er klar. Med et lille twist på låget er SHAKE-IT åben, og dressingen kan hældes over salaten. Skulle der være noget tilbage efter maden er spist, drejes låget blot tilbage, så er beholderen lufttæt og dressingen kan sættes i køleskabet til brug en anden dag. SHAKE-IT kan altså bruges til både forberedelse, servering og opbevaring. Dermed er der mindre, der skal vaskes op efter middagen og mindre madspild.

Både TOSS-IT og SHAKE-IT passer flot sammen med de populære COOK & SERVE skåle, der kommer i en støvet grøn og blå i 3 størrelser.

TOSS-IT og SHAKE-IT er online og i butikker fra marts.

PRODUKTINFO

TOSS-IT salatbestik (design: Debiasi Sandri)

Materiale: FSC certificeret bøgetræ fra Tyskland
Mål: 30 x 6,5 x 1,5 cm
Vejl. udsalgspris: 149,95

SHAKE-IT dressingshaker (design: Ulrik Nordentoft)
Materiale: Borosilikatglas, plast
Mål: Ø 8,4 x 16 cm / Volume: 0,35 l.
Farve: Grå
Vejl. udsalgspris: DKK 174,95

COOK & SERVE ovnfaste skåle (design: Jens Fager)
Materiale: Stentøj
Mål: Ø16 x 7 cm / Ø20 x 10 cm / Ø24 x 12,5 cm
Farve: Grøn, blå
Vejl. udsalgspris: DKK 149,95 / 199,95 / 299,95

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIG-TIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023