Se fremtiden for bæredygtigt byggeri hos Stockholm Furniture Fair

Med udstillingen ’Farming Architects’ på Stockholm Furniture Fair giver arkitektfirmaet Jordens Arkitekter et dybdegående indblik i fremtidens byggeri, hvor bæredygtig arkitektur integreres med økologi og landbrug.

Udstillingspavillonen fylder 300 kvadratmeter og er bygget af hampblokke. Foto: Jordens Arkitekter.

”I en tid præget af kriser og usikkerhed føles det kontraproduktivt at hemmeligholde viden og ideer. Det er det, vi skal dele.” 

Sådan lyder det fra Johnny Andersson, der er arkitekt og medstifter af det Stockholm-baserede arkitektfirma Jordens Arkitekter. 

Og det, der skal deles? Det er en udstilling i vidensdelingens ånd, som arkitektfirmaet beskriver det. Udstillingen hedder ’Farming Architects’ og kan opleves under årets Stockholm Furniture Fair.

Farming Architects består af fem fremadrettede projekter af forskellig størrelse. Det inkluderer et omfattende boligprojekt med 400-500 lejligheder og et nyt koncept for seniorboliger i landlige omgivelser, hvor beboerne er engageret i det omkringliggende landbrug.

Udstillingens mindste projekt er ’Jordens Hus’, en række moderne bjælkehytter, der både er tegnet og bygget af Jordens Arkitekter.

”I stedet for at vise færdige projekter sætter vi fokus på den kreative proces ved hjælp af skitser, modeller og inspirationskilder. På den måde kan vi flå tilbage og visualisere de forskellige lag i den tankeproces, der ligger bag vores arkitektoniske ideer,” siger Johnny Andersson.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023