Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Nu lancerer den britiske blogger og stylist sin anden kollektion i Danmark, for ja, selvfølgelig følger de virkelighedstro, kunstige blomster sæsonen.

26.09.2017

Sponseret

RIKKI TIKKI COMPANY, Rikki Tikki

I foråret landede det internationale superbrand Abigail Ahern i Danmark. Nu lancerer den britiske blogger og stylist sin anden kollektion i Danmark, for ja, selvfølgelig følger de virkelighedstro, kunstige blomster sæsonen. Det betyder gyldne efterårsfarver, mørkerøde hindbærgrene og støvede bregneblade – som en enkelt stilk i en vase eller en voluminøs og casual efterårsbuket.

“Vi har klatret over bjergskråninger, vandret vejsiderne tynde og faktisk også været en tur i junglen for at finde de mest fantastiske skønheder til efterårs- og vintersæsonen. De store, blomsterfyldte grene, vilde blomster og lange stilke har en uventet og imponerende evne til at kunne blive forvandlet til magiske fokuspunkter i boligen,” siger Abigail Ahern om den nye AW-kollektion.

Detaljegraden i Abigail Aherns blomster og grene er så stor, at selv den mindste slyngtråd er nøje bearbejdet, bukket og farvet, så den til forveksling ligner dem, du møder i naturen.

Det siger pressen:
W Magazine: ‘En af verdens mest spændende designere’.
Britisk Vogue: ‘En skumringsmørk hule af interiørvidundere – hver nøje udvalgte indretningsdetalje er stilfuld og vittig’.
The Independent: ‘Hvert eneste indlæg på hendes vanedannende blog er en kærlighedserklæring til dit hjem’.

02.10.2017Rikki Tikki

Sponseret

Magi, eventyr og uperfekte nisser

30.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Asiatisk håndværk med nordisk touch

28.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

27.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Notes By Susanne Schjerning AW17

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023