Notes By Susanne Schjerning AW17

Enkle farver, rolige mønstre og ultrabløde tekstiler dominerer efterårsnyhederne fra Notes by Susanne Schjerning.

27.09.2017

Sponseret

RIKKI TIKKI COMPANY, Rikki Tikki

Klæder skaber folk, og tekstiler skaber hjem. Og med tekstilerne fra Notes by Susanne Schjerning kan du virkelig få et stemningsfuldt hjem. I forhold til tidligere er der skruet væsentligt ned for botanikken og de vilde mønstre til fordel for et mere enkelt og tidsløst look, men effekten er den samme:
”Det er stadig et sprudlende og kulørt univers med farver, der giver en god stemning, og kvaliteter, der giver dig lyst til at svøbe tekstilerne om kroppen. Det er bare mere enkelt, mørkere og mere mættet i farverne, så de enkelte dele er nemmere at sætte sammen – både med andre dele af kollektionen og de ting, man måtte have i forvejen derhjemme,” siger Susanne Schjerning.

I foråret 2017 skiftede det 15 år gamle brand navn til Notes by Susanne Schjerning for at markere et mere klassisk univers. Det botaniske islæt er der stadig, men designeren arbejder nu i højere grad med farveforløb som i for eksempel sengesættet Splash.
Susanne Schjerning bestræber sig på at producere alle tekstiler i Europa – en faktor, der er fuldstændig essentiel for tekstildesigneren:
”Vi mister vores knowhow, hvis vi sender alt ud til Østen. Derfor er det vigtigt, at vi beholder en tekstilproduktion i Europa. Ud over de logistiske og miljømæssige udfordringer ved at få ting produceret på den anden side af jordkloden, kender vi kvaliteterne i landene tæt på os, og farveægtheden er helt i top – slutproduktet bliver ganske enkelt bedre,” siger Susanne Schjerning.

HIGHLIGHTS FRA AW17-KOLLEKTIONEN

DRYP DIE kunne man passende kalde sengetøjet med de markante splashes, der flyder sammen til et blåt farveforløb med lyseblå i fodenden og mørkeblå ved hovedet. Susanne Schjerning har i mange år udforsket forskellige printmetoder, og her har hun i sit værksted stået og dryppet – rigtig mange gange – på tekstil for at få præcis det ønskede farveforløb.
Sengesæt, Splash, DKK 499-549,95

NOSTALGISKE BLOMSTER Ixora er både navnet på det nye sengetøj og den plante, der er aftegnet på tekstilet. Inspirationen kommer fra gammeldags raderinger, hvor planten er tegnet på en særlig enkel måde med papirstynde streger for at give sengesættet et feminint og elegant udtryk.
Fås i flere farvekombinationer, DKK 499-549,95

FLØJLSBLØD ART DECO To slags puder gør det nemmere at mikse kollektionen på flere måder, fordi de er ensfarvede. Til gengæld er der leget med materialerne: Det ene design er en kombination af velour på den ene side og hør-look på den anden, mens det andet design er bredt, ekstra blødt fløjl og hør-look. Hver side af puden har en forskellige farve, så du med et snuptag kan ændre looket i din stue eller matche et nyt sengetæppe.
DKK 449,95-499,95 pr. stk.

FARVER & STRIBER er geniale til at give ting nyt udseende, blot ved at ændre lidt på placeringen. Notes by Susanne Schjerning lancerer bl.a. en uldplaid med et stribet farveforløb, der gør, at du får forskellige mønstre frem, afhængig af hvordan du lægger den. ”Jeg er nok rimelig nørdet omkring mønstre og farver, fordi jeg er tekstildesigner. Men jo mere spil, jeg kan have i mit design, desto større glæde tror jeg på, designet giver i de hjem, hvor det lander,” siger Susanne Schjerning.
DKK 799

02.10.2017Rikki Tikki

Sponseret

Magi, eventyr og uperfekte nisser

30.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Asiatisk håndværk med nordisk touch

28.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

27.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Notes By Susanne Schjerning AW17

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023