Magi, eventyr og uperfekte nisser

Ny magisk julekollektion fra Medusa-Copenhagen

02.10.2017

Sponseret

RIKKI TIKKI COMPANY, Rikki Tikki

Julen må gerne være skæv. Humoristisk. Og så skal den være fyldt med gode historier. Dykker du ned i kataloget med julenyheder fra Medusa-Copenhagen, er der da også rig mulighed for at skabe sjove fortællinger i nisselandskaberne eller vindueskarm ene hjemme i privaten med firmaets finurlige figurer.

I år er det 20 år siden, Rie Bidstrup og hendes mor, Maj-Britt Bidstrup, startede Medusa-Copenhagen fra en lille butik på Christianshavn i København. De to arbejder stadig tæt sammen om designet på de mange figurer, der i dag sælges verden over. ”Vi er især kendt for vores juleunivers, og hvert år opstår der magi og masser af eventyr, når vi sætter os sammen og begynder på julekollektionen. Det er aldrig svært for os at finde på noget nyt, for ideerne kommer automatisk med den glæde, vi begge har ved julen og ved at skabe små historier med hænderne,” fortæller Rie Bidstrup.

Alle figurer er håndstøbte og malede i hånden, ligesom æskerne til dem er håndskåret. Selv firmanavnet er malet i hånden.

Se nogle af julenyhederne herunder…

Nislingestel

Det nye julestel i bone china er for dem, der gerne vil have lidt humor og et julebord, hvor tingene ikke behøver at være så højtidelige. Stellet kan både bruges samlet eller blot en enkelt skål på bordet til snacks, tallerkenerne på kaffebordet eller de store skåle til æbleskiverne og risalamanden.

Vejl. udsalgspris DKK 49,95-149,95 pr. del

Nislinger

Nislingerne er Medusa-Copenhagens nye nissefamilie. De fortæller sammen en lille, sød historie om julens traditionelle gøremål. Her er det Oliver (inspireret af Jamie Oliver), der slår mel sammen til æbleskiver, kageglade Dina, der spiser alle æbleskiverne, og Gustav, som pynter juletræet, mens de andre bager på livet løs.

Vejl. udsalgspris DKK 149,95 pr. Nisling.

Snekugler

Det må være ethvert barns drøm at få sneen til at drysse i de små, magiske kugler og skabe et drømmeland. Her er det oven i købet svært at undgå at få et smil på læben, når man ser sneen falde over Medusa-Copenhagens charmerende figurer.

Snekugler, vejl. udsalgspris DKK 299,95 pr. stk.

Julefad med figuerer

Fadet kommer som en færdig pakke, hvilket gør det nemt hurtigt at lave fint, lille jule-tableau. Figurerne står på glas, der ligner en spejlblank sø med sne, og der medfølger en holder til et kalenderlys – eller et almindeligt bloklys, hvis man vil have det knap så julet.

Vejl. udsalgspris DKK 599,95

Jubilæumssæt 

I forbindelse med Medusa-Copenhagens 20-års jubilæum lanceres et sæt special edition af Rudolferne. Sættet består af tre mini-Rudolfer og ligger i en smuk jubilæumsæske. Den sælges kun i 2017.

‘The special ones’
Vejl. udsalgspris DKK 299,95

02.10.2017Rikki Tikki

Sponseret

Magi, eventyr og uperfekte nisser

30.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Asiatisk håndværk med nordisk touch

28.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

27.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Notes By Susanne Schjerning AW17

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023