Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

Miks & match med intense efterårsfarver

26.09.2017

Sponseret

RIKKI TIKKI COMPANY, Rikki Tikki

Man bliver virkelig inspireret til at kaste sig ud i en indretning fyldt med dybe, mættede farver, når man ser Mette Ditmers efterårskollektion 2017. Blå, grønne og terracotta nuancer med overflader og kvaliteter så lækre, at du får lyst til at lægge kinden mod alt fra tandkrus til sengesæt.

Shades er både navnet på en stor del af den nye kollektion og et gennemgående tema. Enkle, grafiske linjer i nuancer, der smukt komplementerer hinanden og samtidig kan kombineres med Mette Ditmers tidligere kollektioner. De bedste kvaliteter er udvalgt til alt fra lynlåse til tekstiler og er den vigtigste del af designets dna. For eksempel har Oekotex® bomuldssatinen i sengetøjet en usædvanlig høj standard, og Shades-sengesættene er lavet i percale – en særdeles slidstærk kvalitet, der holder sit smukke udtryk og faconen, uanset hvor mange gange du vasker det. 

“Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi knoklet ekstra meget med den nye kollektion, fordi vi har bevæget os ud i nye materialer som gulvtæpper i hemp og jute, organiske karklude i cellulose og shopping bags i lækker kanvas,” siger Mette Ditmer.

Mette Ditmers AW17-kollektion er i butikkerne fra september og forhandles i førende interiørbutikker og internationale stormagasiner i det meste af Europa.

Et udpluk af AW17-kollektionen…

SHADES sengesæt i 100 % percale bomuld. Det særligt slidstærke tekstil giver en superblød og næsten pulveragtig tekstur, der kombineret med eksklusive, mørke farvetoner gør, at du nok bliver nødt til at arbejde hjemme hver dag. Fra sengen.
På billedet ses farven Wine Red.
140 x 200 cm, DKK 550 pr. sæt.

SHADES badserien er en nem måde at tilføre lidt wellness-feeling i badeværelset. Serien består af sæbeskål, sæbepumpe, toiletbørsteholder og tandbørstekrus, alt i keramik med en gummi-overflade, der gør det ekstremt lækkert at røre ved – og se på.
Fås i fire farver, der kan mikses og matches, DKK 170-450 pr. del. 

NETTET I KRAFTIG KANVAS er din nye bedste ven, hvad enten du hurtigt skal pakke nogle ting til strandturen, en enkelt overnatning eller bare til alt det ekstra, der ofte hører med til en familieudflugt.
Fås i støvet grøn og vinrød i to nuancer. DKK 100

BOHEMIA PLAID Lad bare efteråret komme an med mørke og kølige nætter – med den vaffelvævede bomuldsplaid i 100 % bomuld er du klar. Teksturen får de elegante grå nuancer til at spille smukt, mens konstrastfarvede frynser fuldender stemningen af afslappet luksus. Fås i to farver.
Bohemia Plaid, 120 x 175 cm, vejl. udsalgspris DKK 500

DET KLASSISKE JUTETÆPPE har fået en makeover i form af efterårets mørke nuancer, der vil give varme og elegance til boliger med lyse trægulve og hvide vægge. Supplér de vinrøde tæpper med messing, stearinlys og naturmaterialer – sådan skaber du lun luksusstil.
Tæpper i jute, Ribbon, fås i flere størrelser, vejl. udsalgspris DKK 600-1.200

02.10.2017Rikki Tikki

Sponseret

Magi, eventyr og uperfekte nisser

30.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Asiatisk håndværk med nordisk touch

28.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

27.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Notes By Susanne Schjerning AW17

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023