Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

Ny ekslusiv efterårskollektion fra Andersen Design

28.09.2017

Sponseret

RIKKI TIKKI COMPANY, Rikki Tikki

Egetræ, messing og eksklusivt design

Andersen Design udvikler accessories til hjemmet i umiskendeligt nordisk design og materialer, der har både sjæl og autencitet – og efterårets nyheder er ingen undtagelse. Denne sæson har Andersen Design allieret sig med blandt andre designerne Mikkel Vandborg og Julie Damhus.

Resultatet er en kollektion af både praktiske og veldesignede accessories til det nordiske hjem, der vil være smukke og aktuelle i mange år frem.

HIGHLIGHTS FRA DEN NYE KOLLEKTION

Egglight pendel – et organisk design i egetræ og opalglas. Egglight pendlen er designet til at være smuk og dekorativ i både tændt og slukket tilstand. Slukket er den en moderne, skulpturel genstand i rummet – tændt giver den et flot og funktionelt lys.

Salt & Pepper Mill – eksklusivt, minimalistisk og alligevel menneskeligt og let forståligt. Sådan er designet på de stilsikre salt- og peberkværne fra Andersen Design – og indeni sikrer den keramiske kværnemekanisme fra Crushgrind for at levere friskkværnet salt og peber år efter år! Salt & Pepper Mill er designet af Amace Scandinavia i naturfarvet eller sort egetræ.
Vejl. udsalgspris DKK 499/sæt

Paper Towel Holder – no-nonsense køkkenrulleholder, der til gengæld spiller på de lækre, håndværksmæssige detaljer i egetræ. En ny, skattet deltager ved middagsbordet! Nyheden, der er designet af Andersen Furniture, findes i natur og sort egetræ.
Vejl. udsalgspris DKK 399

Candleholder – tre smukke lysestager i tre højder. Den største (17 cm) er en nytænkning af den klassiske kammerlysestage med fod i sort træ og krop og hank i børstet messing. Det glamourøse metal får dels det levende lys spille i overfladen, dels er det en flot kontrast til træet. Den mindste version (4 cm) er designet helt i børstet messing og kan anvendes til både bloklys og fyrfadslys. Brug dem hver for sig, eller arrangér alle tre højder med andre accessories til et personligt stilleben i boligen.
Vejl. udsalgspriser DKK 199, DKK 249 og DKK 299

02.10.2017Rikki Tikki

Sponseret

Magi, eventyr og uperfekte nisser

30.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Asiatisk håndværk med nordisk touch

28.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

27.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Notes By Susanne Schjerning AW17

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023