Drøm sødt i midnatsblåt

Nyheder fra CASA de LUXE by Naja Munthe.

20.08.2015

Sponseret

RIKKI TIKKI COMPANY, Rikki Tikki

Casa de Luxe by Naja Munthe er den internationalt anerkendte designers interiørlinje med lækre tekstiler og smukke designs til dit hjem. Nu udvides serien med to indbydende midnatsblå designs til soveværelset: Et luksuriøst, quiltet sengetæppe med blåt bladmønster, og smukt ikat-inspireret sengetøj.

Cumaru: Stilrent og indbydende sengetæppe
Det dobbeltsidede sengetæppe har et smukt bladmønster i hvidt på blå baggrund på den ene side, og er cremehvidt på den anden side. Sengetæppet er kviltet med blå tråd, der anes svagt på den cremehvide side. Tæppet er i en let, men stadig kraftig kvalitet, der giver et flot fald, når det draperes over sengen. Mål: B 230 x L 260 cm

Cali: Blåt ikat-inspireret sengetøj
Det ikat-inspirerede sengetøj i blåt og hvidt får en til at drømme om luksusferier i Marokko, og giver samtidig et skønt farvespil, der passer perfekt til den klassiske, nedtonede skandinaviske stil. Sengesættet er i blød bomuldssatin og har en glat overflade. Vælg mellem almindelig eller ekstra længde.

02.10.2017Rikki Tikki

Sponseret

Magi, eventyr og uperfekte nisser

30.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Asiatisk håndværk med nordisk touch

28.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Ny AW17 kollektion fra Andersen Design

27.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Notes By Susanne Schjerning AW17

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Mørk og eksklusiv efterårskollektion fra Mette Ditmer

26.09.2017Rikki Tikki

Sponseret

Blomsterne, der holder sig friske for evigt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023