Stilfuld organisering til alle rum

Med den funktionelle HANDY-BOX fra RIG-TIG er det let at organisere stort og småt og skabe orden. Brug den i køkkenet, badeværelset, børneværelset eller på skrivebordet – kun fantasien sætter grænser

HANDY-BOX i sort fra RIG-TIG.

27.02.2020

Sponseret

RIG-TIG

Med den funktionelle HANDY-BOX fra RIG-TIG er det let at organisere stort og småt og skabe orden. Brug den i køkkenet, badeværelset, børneværelset eller på skrivebordet – kun fantasien sætter grænser.

Bunden er udstyret med en skridsikker måtte, som sørger for at tingene står fast, hvis man tager HANDY-BOX med sig fra køkkenbordet til spisebor et eller med udendørs til grillen eller udekøkkenet. Når HANDY-BOX’en skal rengøres, kan den skridsikre måtte let tages ud, og opbevaringskassen kan tørres af med en våd klud eller sættes i opvaskemaskinen.

HANDY-BOX er designet af den tyske designduo Jehs+Laub, der også står bag BOX-IT brødboks og smørboks samt BLOCK-IT knivblok, som ligeledes er pæne, praktiske og stilrene opbevaringsløsninger til køkkenet.

HANDY-BOX er i butikkerne fra marts 2020.

PRODUKTINFO
Materiale: ABS plast, gummi
Mål: 28 x 18 x 14 cm
Farve: Sort, hvid
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

FORHANDLER
Kan findes her

DESIGNER
Designerduoen Markus Jehs (født 1965) og Jürgen Laub (født 1964) mødtes under uddannelsen til industriel designer på Hochschule für Gestaltung Schwäbisch Gmuend i Tyskland. Tegnestuen: Jehs+Laub er etableret i 1994 med fokus på design af møbler, interiør og belysning og duoen har vundet adskillige internationale designpriser. Udover BOX-IT brødkasse og smørboks samt BLOCK-IT knivblok for RIG-TIG har Jehs+Laub designet væguret: Time for Stelton.

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt,
så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der
er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med
at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIG-TIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning,
bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023