Gaveideer og inspiration til julen

Jul med Le Creuset

20.11.2017

Sponseret

Le Creuset, Le Creuset

Hos Le Creuset elsker vi jul og gaver, og vi har nyheder til enhver smag. Hvad enten du er på julegavejagt til en, der går meget op i vin, en der elsker en god kop kaffe eller te eller bare en der sætter pris på solidt køkkengrej, så har vi inspiration til pakkerne under træet.
 

Gaveidéer til køkkenentusiasten

Toughened Steel Professional sauterpande
Sauterpande fra Le Creusets nye Toughened Steel Professional-serie af gryder og pander, der forener de gode egenskaber ved aluminium og rustfrit stål. Produkterne er designet i en 2-lags konstruktion, hvor den indvendige, rustfrie stål holder på varmen, mens den udvendige, hårde anodiserede aluminium leder og fordeler varmen. Kapacitet: 4 L / 26 cm.
Pris: 1299,00 kr.

Stegegryde
Le Creuset har re-designet den velkendte stegegryde: håndtagene og stegefladen er gjort større, låget har fået en ergonomisk stålknop, holder nu endnu bedre på varmen og matcher de øvrige støbejernsgryders design. Ellers er alt ved det sædvanlige – heldigvis. Den nye stegegryde er ligeledes ideel til gryderetter, bruning af kød og lynstegning af wokretter. Tilgængelig i seks farver. Kapacitet: 7 l / 32 cm.
Pris: 1.999,00 kr.

Kværne i bøgetræ
De stilrene og effektive salt- og peberkværne fra Le Creuset er lavet i bøgetræ med keramisk kværn, der er yderst effektiv til findeling af krystalsalt. Den keramiske kværn er resistent over for korrosion og sikrer lang levetid. Knoppen er fremstillet i rustfrit stål og designet ud fra knoppen på Le Creusets velkendte støbejernsgryder. Kværnenes grovhed justeres ved at dreje på knoppen. Højde: 21 cm.
Pris pr. kværn: 349,95 kr. 

Opbevaringskrukker m/trælåg
Opbevaringskrukkerne fra Le Creuset forener elegant opbevaring med funktionalitet. Grundet det tætsluttende trælåg i bøgetræ kan krukkerne stables oven på hinanden i skab, skuffe eller på køkkenbordet. Opbevaringskrukkerne er oplagte til opbevaring af fx kaffe, kaffekapsler eller te, da stentøjet hverken absorberer smag eller lugt fra fødevarer. Fås kun i en begrænset periode.
Priser:
0,34 l: 189,95 kr.
0,675 l: 239,95 kr.
 

Gaveidéer til vinelskeren

LM-450 proptrækker
LM-450 er en selvoptrækkende proptrækker, som nemt og hurtigt fjerner både naturlige og syntetiske propper med en simpel op-ned-bevægelse, takket være den patenterede teknologi. Proptrækkeren fra Le Creuset er let, men meget robust. Proptrækkeren fås i en sort- og en sort-/sølvfarvet version.
Vejl. pris: 649,00 kr.

TM-300 Antique Copper proptrækker
Le Creuset har udviklet en eksklusiv Activ-Ball-proptrækker i metal med en elegant finish i børstet kobber. Proptrækkeren er en limited edition-udgave og fås kun i en begrænset periode.
Særpris: 599,95 kr. 
 

Gaveidéer til kaffenyderen

Demikedler
Le Creuset lancerer fire nye kedler i rustfrit stål og heriblandt den første af sin slags i matsort farve. Kedlerne har en stor bund, som sikrer god kontakt med varmekilden, så vandet hurtigt opvarmes. Kedlerne er lige så effektive som en elkoger, når de bruges på induktionskomfurer, og du slipper endda for ledninger og tilkalkede varmelegemer. Håndtagene er et varmebestandige og den faste fløjte åbnes let, når vandet hældes fra. Kedlerne passer til alle typer af komfurer. Kapacitet: 1,1 l.
Priser:
Rustfrit stål: 699,00 kr.
Cerise/Black/Matte Black: 599,00 kr.

Vase i 10 farver
Den nye vase er designet med de ikoniske Le Creuset-ringe og inspireret af designet fra den klassiske stentøjskande fra sortimentet. Den glaserede vase fås i 10 farver, hvilket giver mulighed for at mixe og matche med de farver, den stil samt de øvrige Le Creuset-produkter, man måtte have i sit hjem. Vasen fås i to størrelser: 15 cm i højden og 19 cm i højden.
Priser:
Vase 15 cm: 249,95 kr.
Vase 19 cm: 349,95 kr.

Stempelkande
Nyd kaffen med Le Creusets stempelkande med metalpresser. Den direkte kontakt mellem det varme vand og bønnerne giver en stærk og intens smag. Tilgængelig i fire farver. Kapacitet: 0,8 l.
Pris: 499,95 kr.

Espressokopper
Koppen har et brugervenligt design og er fremstillet i stentøj, der hverken absorberer smag, lugt eller farve fra din varme drik. Espressokoppen tåler opvaskemaskine. Tilgængelige i 10 farver: Kapacitet: 70 ml.
Pris: 79,95 kr.

01.06.2021Le Creuset

Sponseret

Grillinspiration fra hele verden

24.03.2021Le Creuset

Sponseret

Gaveæsker der får hjemmet til at blomstre

01.03.2021Le Creuset

Sponseret

Farverig påskebagning og -forkælelse

15.02.2021Le Creuset

Sponseret

En verden af smag venter forude

26.01.2021Le Creuset

Sponseret

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

10.12.2020Le Creuset

Sponseret

Lad Le Creuset fortrylle juletiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023