Oslo Contract & Furniture Fair slår dørene op igen til efteråret

Oslo Design Fair er under udvikling, og i efteråret 2022 lancerede man et nyt koncept kaldet Oslo Contract & Furniture Fair. Det er et supplement til den eksisterende messe, som gennemføres parallelt.

Oslo Contract & Furniture Fair slår dørene op igen til efteråret. Foto: Oslo Design Fair.

Oslo Contract & Furniture Fair er et mødested for alle, der arbejder på projektmarkedet. Visionen er at blive Norges førende mødested for skandinavisk design, møbler og interiør og den vigtigste arena for branchen.

Det nye koncept har sin egen hal tilpasset målgruppen, hvor man faciliterer, at projektmarkedet får et nyt og årligt mødested til at skabe kontakter, møde venner og nye samarbejdspartnere. Der vil også være separate arrangementer, workshops og inspirerende foredrag.

”Det er altid spændende at lancere nye koncepter, og det er meget glædeligt, at det lykkedes os at samle 50 aktører fra branchen sidste efterår”, siger Kathrine Jansen, direktør for Oslo Contract & Furniture Fair.  ”Vi fik rigtig god feedback fra flere deltagerne, og vi glæder os til at se både nye og gamle spillere til efteråret igen”. 

Lige nu arbejdes på en videreudvikling af konceptet og man vil blandt andet opstille en scene med forskellige debatter og foredrag specielt tilpasset branchen. 

Åbningstiderne denne gang vil være de samme som for Oslo Design Fair.

”Oslo Contract & Furniture Fair er et mødested for arkitekter, projekthandlere, store og små virksomheder, ejendomsselskaber, indretningsarkitekter, bloggere og andre, der arbejder i branchen inden for projektmarkedet”, siger salgscheferne Aino Gjems, Ida Kristiansen og Anna Zieniewicz.  ”Her samler vi udstillere inden for kategorier som gulve, overflader, møbler, belysning, ude- og indeklima for at nævne nogle få”.

De kan desuden fortælle, at spydspidser som Fredericia, Louis Poulsen, Heymat, Fogia, Hay, Grohe, Herman Miller, Hjelle, Le Klint og Varier var nogle af udstillerne i efteråret 2022. Oslo Contract & Furniture Fair afholdes hvert år på NOVA Spektrum, Lillestrøm i uge 35.
-PF

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023